Om oss

Om oss - Om oss

Velkommen til vår blogg om hunder. Hunder er et tema det er umulig å bli lei av, for det er alltid noe nytt og spennende å lære, enten du er ny eller erfaren hundeeier. Vi vil gjerne hjelpe deg å finne ut alt om hunder. Derfor skriver vi om hunder, kenneler og hundeoppdrettere, i tillegg til hundeshow og hundeutstillinger.

For alle hundeeiere

For alle hundeeiere - Om oss

Selv om vi skriver mye om hundeutstillinger, så er vi en nettside for alle, også for deg som ikke har rasehund. Det finnes dessuten både utstillinger og hundeshow der helt vanlige blandingshunder er velkomne, så det ene trenger ikke å utelukke det andre.

Valg av hund

Valg av hund - Om oss

En annen ting vi kommer til å skrive en del om, er valg av hund. Her er det mye å tenke på, ikke bare valg av hunderase. For eksempel er det viktig å velge en seriøs oppdretter, og unngå billige valper med tvilsomt opphav. Ja, det er også viktig å velge rett hunderase, alt etter hvor mye tid du vil bruke på hunden og hva du vil bruke den til. Du kan derfor forvente mange slike artikler fra oss.

Hundetrening og stell

Hundetrening og stell - Om oss

Trening og stell er viktig for alle hunder, enten de deltar i konkurranser eller ikke. Men det er selvsagt ekstra viktig for showhunder og utstillingshunder, som skal bedømmes enten etter utseende eller ferdigheter. Vi kommer innom disse tingene i mange artikler.

Velkommen til oss

Velkommen til oss - Om oss

Vi har som mål å skrive en variert blogg, som dekker mange temaer. Dersom du har forslag til noe vi bør skrive om, kan du kontakte oss gjennom kontaktskjemaet. Der kan du også sende inn spørsmål, som vi kan besvare personlig eller gjennom å skrive en artikkel om nettopp det du lurer på. Vi ønsker alle hundeelskere velkommen til bloggen vår.